Tinder

Tinder

tiistai 10. toukokuuta 2016

Tarinoita Tinderistä - kerro omasi!


Vajaa kolme kuukautta gradun palautuksen, Tinder-tilin poistamisen ja opinahjosta valmistumisen jälkeen on jälleen intoa ja virtaa uutta projektia kohtaan. Ja projektin kohteena on toistamiseen vanha ja tuttu liekkisovellus.

Graduprosessini aikana kuulin monesta eri suunnasta kommentteja, kuinka ihmisillä olisi vaikka ja mitä kerrottavaa Tinderistä – ja sen aiheuttamista kommelluksista. Sanainen arkku olisi auennut niin kauneimmista kuin kauheimmistakin Tinder-kokemuksista.

Idea kokoelmateoksesta ”Tarinoita Tinderistä – käyttäjien kertomana ja asiantuntijoiden analysoimana” syntyi ensi kertaa ehkä jo vuosi takaperin, mutta tuolloin varsinainen tutkimustyö vei kaiken energian. Nyt pienen paussin jälkeen on aika hylätä akateeminen ajattelu ja hyödyntää Tinderin viihteellisemmän puolen potentiaali.

Kerroin ajatuksistani Tinder-graduni ohjaajalleni Katille. Hän innostui ajatuksesta ja päätimme ruveta keräilemään herkullisia tarinoita virallista kirjaa varten. Ennen ensimmäistäkään kirjoitettua sanaa piti tietenkin ottaa hieman promokuvia projektiin liittyen.


”Teen gradua Tinderistä” on nyt siis upgreidattu muotoon: ”Teemme kirjaa Tinderistä.”

Käytännössä tämä tarkoittaa tässä vaiheessa sitä, että tarvitsemme sovelluksen – nykyisten tai entisten – käyttäjien apua. Kustantajaa ei vielä kokoelmateokselle ole etsitty, joten tässä vaiheessa kokoamme mainioita kokemuksia mm. seuraavista aihepiireistä:

  • Epäonnistuneet Tinder-treffit
  • Romanttiset/täydelliset Tinder-treffit
  • Parhaat/pahimmat iskurepliikit
  • Kännisekoilut
  • Seksiseikkailut
  • Hyypiöt ym. omituisuudet
  • Negatiiviset tai jopa surulliset sattumukset
  • Onnelliseen suhteeseen johtaneet rakkaustarinat
  • Kaikkea siltä väliltä

Mikäli tunnistit itsesi – tai tuttavapiirissäsi on sovelluksen tehokäyttäjiä – ota yhteyttä sähköpostiin tindermeister@gmail.com tai laita viestiä vaikkapa Instagramin puolella käyttäjälle @tarinoitatinderista. Ja löytyy tuota Tinder-tilikin. Facebook-sivut laitellaan pystyyn, kunhan olemme saaneet vietyä projektia astetta konkreettisemmalle tasolle.


Sekopäitä, seireenejä, söpöliinejä, salarakkaita, säälittävyyksiä, sinisilmäisyyttä vai sydänkäpysiä? Nyt pääset kertomaan oman tarinasi Tinderistä – ja toivottavasti näet sen vielä jonain päivänä kovakantisessa muodossa kauppojen hyllyillä!

Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti