Tinder

Tinder

maanantai 9. helmikuuta 2015

"Jatkoon vai ei?" Tuomaristo kokoontuu Tinder-illassa


Kuulin naispuoliselta tuttavaltani tämän kaverin järjestävän ystävättärilleen Tinder-illan. Oli pakko kysyä, mikä tällaisen illan funktio on. Kuulemma naiset istuvat iltaa, pelaavat yhdessä jonkun osallistujan Tinderiä niin, että kaikille jaetaan sydän-kyltti jatkoon päästämistä varten sekä rasti-kortti hylkäämisen varalle. Suuri päätös jokaisen Tinderissä vastaantulevan uroksen kohdalla tehdään siis demokraattisesti, mutta julmasti. Itse Tinder-tilin omistajalla ei ole äänioikeutta.




Tämän kuultuani päässäni alkoi vilistä mielikuvia niin Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman, Idolsin kuin Voice of Finlandin tuomaristosta antamassa vuorollaan tuomionsa jokaiselle kilpailijalle. Erotuksena tanssikilpailuun, Tinderissä partneri vaihtuu parin sekunnin välein, kun tuomariston mielipide päättää, jatkuuko kilpailu tämän osalta vai ei.

Voice of Finlandiin verrattuna äänen sijasta ratkaisee ulkonäkö, kun taas Idols-näkökulmasta tuomariston tylyys kilpailun alussa vetää vertoja Tinderin armottomalle raadille. Seuraavaksi listaan muutaman edellä mainitun kilpailun tuomarin lausahduksen, joka on hyvinkin saattanut tulla ajankohtaiseksi Tinder-illassa.


1. "Sä et oo ihan just sitä mitä haetaan. Ei jatkoon!" (Idols)
2. "Aah, ihana mies... Tosi ihana mies... Mä haluun sut mun jengiin!" (Voice of Finland)
3. "Ei huaaaaano, kymmenennn!" (Tanssii Tähtien Kanssa)

 
Uotisen Jorma


Pieni poikkeus Tinder-illan ohjelman rakenteesta löytyy verrattuna klassisiin kykykilpailuihin. On nimittäin mahdollista, että tuomaroitavaksi tullut profiili ei olekaan laittanut Tinder-tilin omistajaa jatkoon. Idolsissa, Voice of Finlandissa ja Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa kilpailija harvemmin kieltäytyy jatkoonpääsystä. Miten siis käy tuomariston ja koko illanviettotavan uskottavuuden, jos arvostelijat hurmanneesta henkilöstä ei tulekaan matchia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti